Ik ben in 2015 bij XLence gaan werken. Nadat ik een aantal jaren als architect had gewerkt, had ik de behoefte om weer wat dichter bij de daadwerkelijke bouw van software te staan, bij voorkeur als Lead Developer en met gebruikmaking van nieuwe technologie. Met XLence kon ik daarover goede afspraken maken. Ook mijn voorkeur voor werken op korte reisafstand kwam daarbij ter sprake. Nu, ruim 4 jaar verder, kan ik zeggen dat dit goed gelukt is. Twee van de drie opdrachten waren zelfs op fietsafstand. Ook qua technologie (Spring, JEE, Microprofile) ben ik voldoende uitdagingen tegen gekomen, niet alleen in het ‘build’ gedeelte maar ook in het ‘deploy and run’ deel. Bij mijn laatste opdracht hebben we een mooie architectuur neergezet waarbij applicaties automatisch uitgerold kunnen worden.

Sjonnie

Sjonnie

Senior Java Developer

Ik werk anderhalf jaar bij XLence als front-end developer en UX specialist. Vanaf het begin valt het enthousiasme en de visie van de directie op. De kijk naar de toekomst en de wens om op hoog niveau kennis naar de klanten te brengen, zijn waarden die ik ook deel. Bij XLence vind ik een vriendelijk sfeer en de ruimte om me verder te ontwikkelen; ik word aangemoedigd om cursussen te volgen en aan conferenties deel te nemen. In mijn huidige opdracht bij PWC, ben ik verantwoordelijk voor de front-end van de hoofd applicatie binnen de belasting technologie afdeling. Daarnaast ondersteun ik andere teams met hun apps. Daar gebruiken we de meest moderne ontwikkelingstools zoals JavaScript, React, Redux, Redux-Sagas, React-Hooks, Jenkins, Node.js, WebSockets, Redis, RabbitMQ, MarkLogic in een CI/CD omgeving binnen een Kubernetes cluster. Als UX specialist geef ik advies in UX en werk ik samen met de software testers om een optimale gebruikerservaring te garanderen.

Priscilla

Priscilla

Front-end Developer

Bij XLence heb ik kennis gemaakt met werken bij grote organisaties. Na voor meerdere startups en scaleups te hebben gewerkt, ben ik blij gekozen te hebben voor de stabiliteit, continuïteit en de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling bij XLence. Ik heb me op technisch vlak breed kunnen ontwikkelen en de dynamiek binnen grote organisaties biedt voor mij de uitdaging om mijn kennis en vaardigheden op een grotere schaal toe te kunnen passen. De betrokkenheid bij interne softwareprojecten binnen XLence inspireert mij om mijn leiderschapskwaliteiten te laten zien

Martin

Martin

Senior Software Developer

Ik werk bij XLence omdat het een leuke informele organisatie is, met gezellige collega's. Daarnaast werken we samen met leuke en grote klanten, waardoor ik mezelf technisch nog verder kan ontwikkelen. Bij mijn opdracht voor De Volksbank, als front-end developer, heb ik gewerkt aan verschillende projecten waaronder aan de component library en tooling die gebruikt worden binnen vele teams in de organisatie. Mijn huidige project is een applicatie voor het ontsluiten van bankprocessen naar de adviseurs. Hiervoor bouwen we met Java (Spring Boot) voor de back-end, en Angular voor de front-end. Het is een uitdagend project waarbij we veel samenwerken met andere teams binnen de organisatie en rekening moeten houden met legacy applicaties en veranderingen in het landschap. Voor mijn rol in dit project bepaal ik grotendeels de technische opzet van de front-end (Angular) applicatie en denk ik mee over de API en back-end. Daarnaast begeleid ik junior/medior ontwikkelaars bij het leren van front-end technieken en best practices.

Tim

Tim

Front-end Developer